Vin Alb - Alois Lageder - Am Sand Gewurztraminer Mitterberg IGT 2018

Producator ALOIS LAGEDER
Italia Trentino-Alto Adige, Italia
Pret
210,00 RON
Reduceri la volum
Cantitate Reducere Ai economisit
6+ 10,00 RON 60,00 RON
30+ phone Suna la 0771 482 898 phone Suna la 0771 482 898
Cantitate

Asocieri culinare
legume proaspete peste fructe de mare carne alba

Fisa tehnica

An
2018
Tip
Sec
Culoare
Alb
Alcool
14%
Cantitate
Standard 0.75L
Mod vinificare
Monosepaj
Soiuri
Gewurztraminer

Am Sand Gewürztraminer Mitterberg IGT 2018 este un vin puternic aromat de culoarea galben-pai cu reflexii aurii in margini, nas intens si fructat bogat in note de gutui si fructul pasiunii completate de note usor condimentate. Gustul este amplu cu o aciditate buna si o textura catifelata, savuroasa si fructata, iar postgustul se resimte proaspat si persistent.

Asocieri culinare: ideal cu branzeturi moi, peste la gratar, fructe de mare sau preparate din bucataria asiatica.

Maturare: 9 luni pe drojdii


ALOIS LAGEDER
“Cultivating nature as a habitat of life.” Alois Lageder este o podgorie de familie care se ghideaza dupa principii biodinamice. Abordarea lor holistica este reflectata atat in activitatile vitivinicole cat si in relatia armonioasa cu mediul inconjurator. Misiunea lor e aceea de a crea vinuri de cea mai buna calitate care sa reflecte autenticitatea, unicitatea si culoarea locului.
mai mult...
Trentino-Alto Adige

Vinuri din Trentino - Alto Adige 

Trentino - Alto Adige este o regiune viticola asezata in punctul cel mai nordic al Italiei, la granita cu Austria. Vinurile produse in Trentino - Alto Adige reflecta autenticitatea si traditiile locului fiind produse in mare parte din soiuri de struguri de origine germanica (Müller-Thurgau si Sylvaner) si soiuri autohtone (Schiava). Pe langa vinuri traditionale, Trentino - Alto Adige produce vinuri de calitate superioara obtinute din soiuri internationale: Pinot Grigio, Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Bianco, Sauvignon Blanc plus alte soiuri de struguri pentru vinuri rosii din Bordeaux.
mai mult...
Gewurztraminer

Vinuri Gewürztraminer

Gewürztraminer este un soi de strugure din care se obtin printre cele mai aromate vinuri din lume. Cele mai bune vinuri albe obtinute din Gewürztraminer le vom gasi in Alsacia sau Tramin- Alto Adige. Acestea vor fi puternic parfumate cu note de gutui si fructul pasiunii completate de note usor condimentate. Gustul va fi amplu cu o aciditate buna si o textura catifelata si savuroasa.
mai mult...