25 produse

Filtre active
Culoare
Culoare
Pret
Pret
Tara
Tara
Regiune
Regiune
Mod vinificare
Mod vinificare
Soiuri de struguri
Soiuri de struguri
An
An
Alcool
Alcool
Producator
Producator
Medalii
Medalii
Puncte
Puncte

Spumant Brut

Brut semnifica nivelul de zahar scazut in vinul spumant (sampanie). Astfel aceasta variatie incepe de la "brut nature" ce contine 0-3 grame de zahar pe litru; "extra brut" ce contine 0-6 grame / litru; iar "brut" ajunge la 12 grame pe litru. Acestea sunt tipurile de spumante care au in compozitie cele mai mici cantitati de zahar - spumant brut.

La polul opus sunt cel mai dulci, in ordine: "extra dry", "dry", "demi sec", "doux".
Astfel in functie de preferintele dumneavoastra alegeti cu atentie spumantul - sampania care vi se potriveste.