57 produse

Filtre active
Pret
Pret
Culoare
Culoare
Alcool
Alcool
An
An
Mod vinificare
Mod vinificare
Spumante
Spumante
Medalii
Medalii
Puncte
Puncte
Soiuri de struguri
Soiuri de struguri
Tara
Tara
Regiune
Regiune

Spumant Brut

Brut semnifica nivelul de zahar scazut in vinul spumant (sampanie). Astfel aceasta variatie incepe de la "brut nature" ce contine 0-3 grame de zahar pe litru; "extra brut" ce contine 0-6 grame / litru; iar "brut" ajunge la 12 grame pe litru. Acestea sunt tipurile de spumante care au in compozitie cele mai mici cantitati de zahar - spumant brut.

La polul opus sunt cel mai dulci, in ordine: "extra dry", "dry", "demi sec", "doux".
Astfel in functie de preferintele dumneavoastra alegeti cu atentie spumantul - sampania care vi se potriveste.