Vin Rosu - Casa Relvas - Herdade de São Miguel Touriga Franca Tinto 2018

Producator CASA RELVAS
Portugalia Alentejo, Portugalia
Pret
117,00 RON
Reduceri la volum
Cantitate Reducere Ai economisit
6+ 5,00 RON 30,00 RON
30+ phone Suna la 0771 482 898 phone Suna la 0771 482 898
Cantitate

Asocieri culinare
legume caramelizate branza maturata carne rosie vanat mezeluri fine

Fisa tehnica

An
2018
Tip
Sec
Culoare
Rosu
Alcool
15%
Cantitate
Standard 0.75L
Mod vinificare
Monosepaj
Soiuri
Touriga Franca

Herdade de São Miguel Touriga Franca Tinto 2018 este un vin de culoare rosu rubiniu intens cu reflexii violacee. Nasul debuteaza cu note complexe de fructe rosii alaturi de flori albe bine integrate pe un fundal de note balsamice si indicii de cocos. Gustul prezinta o textura bogata si taninuri elegante iar postgustul este persistent si complex.

Asocieri culinare: preparate din bucataria mediteraneana, carne de miel, vanat, platouri de branzeturi maturate semidure si paste.

Maturare: 9 luni in baricuri frantuzesti


CASA RELVAS
Cinci generatii, un legamant: asezata in inima regiunii Redondo, Casa Relvas este o podgorie de familie infiintata in 1997 de catre Alexandre Relvas care se ghideaza dupa autenticitatea si traditiile locului. Tinand cont de acest aspect misiunea lor este de a crea vinuri de calitate care sa ne insoteasca in fiecare moment la vietii iar dovada calitatii acestora o fac punctajele si medaliile castigate an de an in competitiile internationale.
mai mult...
Alentejo

Vinuri din Alentejo

Alentejo este o regiune viticola din estul Portugaliei cunoscuta in mod special pentru productia de vinuri portugheze obtinute in principal din soiurile indigene Tempranillo (Aragonez), Castelao si Trincadeira. Pe langa soiurile autohtone, Alentejo se lauda cu o gama de vinuri rosii obtinute din soiuri nobile originare din Franta (Syrah sau Cabernet Sauvignon).
mai mult...
Touriga Franca

Vinuri Touriga Franca

Touriga Franca este un soi de strugure pentru vinuri rosii din Douro, Portugalia; un element cheie in productia de vinuri porto alaturi de Touriga Nacional. Desi este un soi aromat si concentrat, cel mai adesea il vom gasi in vinuri rosii cupajate. Originile soiului Touriga Franca nu sunt foarte clare, dar se presupune ca s-ar descinde din soiul Touriga Nacional.
mai mult...