Stoc epuizat
Vin Rosu - Chateau Kamnik - Single Vineyard Montepulciano 2017

Vin Rosu - Chateau Kamnik - Single Vineyard Montepulciano 2017

Macedonia de Nord Skopje, Macedonia de Nord
Montepulciano, Vranec
Produsul nu mai este in stoc dar va recomandam urmatoarele produse:

Fisa tehnica

An
2017
Tip
Sec
Culoare
Rosu
Alcool
14%
Cantitate
Standard 0.75L
Mod vinificare
Cupaj
Soiuri
Montepulciano, Vranec

Cupaj din 95% Montepulciano si 5% Vranec de culoare rosu rubiniu intens cu reflexii violacee in margini. Nas expresiv, floral si fructat caracterizat de note de fructe de padure negre supracoapte. Gustul are o structura corpolenta si se resimte foarte fructat cu indicii subtile de mocha si frunze de tutun uscat, iar finalul este gemos si de lunga durata.

Maturare: 20 de luni in baric nou de stejar american si francez

Potential de invechire: 10+ ani

Temperatura optima de servire: 13-15 grade Celsius

Asocieri culinare: carne rosie, vanat, pizza, paste in sos rosu, branzeturi maturate


CHATEAU KAMNIK
Chateau Kamnik este una dintre cele mai importante crame din Macedonia producand vinuri de cea mai buna calitate din soiuri locale si internationale inca din 2004. Totul a inceput cu un iubitor de vin din Skopje care din pasiune pentru licoarea lui Bacchus a reusit sa dezvolte o intreaga regiune in ceea ce astazi este Kamnik. Creatiile lui imbina trecutul si viitorul pastrand in viata povestea prin intermediul vinurilor obtinute. Incepand cu 2009 si pana in prezent crama a obtinut numeroase premii printre care medalia de aur la Vinalies International in Paris 2011, medalia de aur in Terravino Israel 2010 sau medalia de aur cat si trofeul regional pentru cel mai bun vin rosu din Europa Centrala si de Est la Awards (DWWA).
mai mult...
Skopje
Skopje este capitala Macedoniei si totodata o regiune viticola cu cele mai bune vinuri din Macedonia. Viile se intind in afara orasului Skopjie in timp ce cramele celebrelor vinuri rosii din Skopjie se afla in districtele istorice ale capitalei. Portofoliul de vinuri din Macedonia este obtinut in mare parte din soiurile autohtone: Vranec si Prokupec pentru vinuri rosii si Smederevka pentru vinuri albe. Lista de vinuri macedonene din Skpje este imbogatita de soiurile internationale: Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Chardonnay, Sauvignon Blanc si Muscat Ottonel.
mai mult...
Montepulciano
Montepulciano este un soi de strugure din centrul Italiei din care se obtin vinuri rosii de calitate. Cele mai bune vinuri rosii Montepulciano sunt produse in regiunea viticola Abruzzo, Italia. Un vin obtinut din soiul Montepulciano este de culoare rosu rubiniu intens cu reflexii violacee in margini. Nasul este generos in note de fructe rosii supracoapte iar gustul este savuros si revigorant. Pe langa Italia, Montepulciano este raspandit in Noua Zeelanda, Australia, Macedonia si SUA.
mai mult...