Claudio Quarta - Tenute Eméra - Anima di Negroamaro 2016

Producator CLAUDIO QUARTA
Pret
71,00 RON
Reduceri la volum
Cantitate Reducere Ai economisit
6+ 3,00 RON 18,00 RON
30+ phone Suna la 0771 482 898 phone Suna la 0771 482 898
Cantitate

Asocieri culinare
legume caramelizate branza maturata paste fainoase carne rosie vanat mezeluri fine

Negroamaro cu un aspect limpede si o culoare intensa rosu-rubinie cu reflexii violacee in margini, nas expresiv si complex dominat de note condimentate si de fructe rosii precum coacaze, zmeura si cirese. Gustul are o textura catifelata, este corpolent si fructat, armonios echilibrat, cu finisaj proaspat si persistent.

Maturare: 13-14 luni in baric

Asocieri culinare: paste, carne rosie, branzeturi maturate

Temperatura optima de servire: 14-16 grade Celsius

CLAUDIO QUARTA

Fisa tehnica

An
2016
Tip
Sec
Culoare
Rosu
Alcool
14.5%
Cantitate
Standard 0.75L
Mod vinificare
Monosepaj