Salut! Ai castigat un cupon de reducere. Invarte roata si afla procentul.

Cu acest cupon vei putea aplica reducerea la produsele din categoria Doar la Rewine pentru 2 ore
Reducerea nu se aplica produselor din alte promotii sau reduceri.

*aceasta actiune te va abona automat la newsletterul ReWine

Uraaa! Ai castigat. Acum te poti bucura de un sortiment de peste 130 vinuri la un pret ma mic

Nu uita. Acesta reducere se aplica doar produselor din categoria Doar la Rewine si care nu sunt subiectul unei alte reduceri sau promotii.
Vei putea aplica cuponul in cosul de cumparaturi din mometul in care ai intrat incont, fie el deja existent sau nou creat.

Ne pare rau. Aceasta adresa de email a mai fost utilizata.

DEGUSTARI ORIZONTALE

Distractiva si educativa degustare "orizontala"

Orizontala este o degustare comparativa de vinuri din acelasi soi de strugure, din acelasi an, dar din zone diferite sau producatori diferiti. Deci nu are de a face cu degustatul vinului in pozitia orizontala. La o orizontala de vinuri avem ocazia sa descoperim tipicitatile de soi si particularitatile terroir-ului cat si maiestria, sau lipsa acesteia, din partea enologului.

Putem lua ca exemplu zona viticola Dealu Mare unde gasim unele din cele mai bune Fetesti Negre din Romania sau putem compara acelasi soi din diferite zone viticole ale tarii. Sau daca gasim acelasi soi in mai multe tari orizontala devine una internationala. Indiferent ce tema alegem pentru orizontala noastra regulile sunt simple si nu ne ramane nimic altceva de facut decat sa ne bucuram de vin si sa-l dezbracam de secrete.

... Citeste mai mult!