Salut! Ai castigat un cupon de reducere. Invarte roata si afla procentul.

Cu acest cupon vei putea aplica reducerea la produsele din categoria Doar la Rewine pentru 2 ore
Reducerea nu se aplica produselor din alte promotii sau reduceri.

*aceasta actiune te va abona automat la newsletterul ReWine

Uraaa! Ai castigat. Acum te poti bucura de un sortiment de peste 130 vinuri la un pret ma mic

Nu uita. Acesta reducere se aplica doar produselor din categoria Doar la Rewine si care nu sunt subiectul unei alte reduceri sau promotii.
Vei putea aplica cuponul in cosul de cumparaturi din mometul in care ai intrat incont, fie el deja existent sau nou creat.

Ne pare rau. Aceasta adresa de email a mai fost utilizata.

Bine ai venit pe Rewine Market!

Povestea vinurilor tale incepe aici si acum! Daca esti pasionat, colectionar, comerciant sau producator de vin, ai acum posibilitatea de a-ti prezenta descoperirile si creatiile marelui public prin Rewine Market.

Stim cat de coplesitor este intreg procesul de promovare, vanzare si distribuire a vinului deoarece cu asta ne ocupam 24/7. De aceea am creat acest serviciu de care pot profita toti cei care doresc sa-si deschida un magazin online de vinuri.

Cum functioneaza?

Pasul 1. Trimite-ne e-mailul sau numarul tau de telefon si noi te contactam pentru a stabili profilul contului tau (poducator, importator si/sau colectionar) pe Rewine Market.


Pasul 2. Ne trimiti vinurile tale, noi le depozitam in conditii prielnice vinului, le fotografiem, cream pagina produsului pe platforma, iar de aici incolo incepe vanzarea. Foarte simplu!Formular de contact