Stoc epuizat
Vin Alb - Swartland Reign of Terroir - White Blend 2019

Vin Alb - Swartland Reign of Terroir - White Blend 2019

Africa de Sud Swartland, Africa de Sud
Viognier, Grenache Blanc
Produsul nu mai este in stoc dar va recomandam urmatoarele produse:

Fisa tehnica

An
2019
Tip
Sec
Culoare
Alb
Alcool
13%
Cantitate
Standard 0.75L
Mod vinificare
Cupaj
Soiuri
Viognier, Grenache Blanc, Roussanne

Swartland White Blend 2019 produs de crama Journey's End este un vin cupajat de culoare galben pai obtinut din: 38% Viognier, 31% Grenache Blanc si 31% Rousanne. Are un nas fructat cu accent pe fructe verzi si citrice cu note de pere, mar verde, mango, suc de lamaie si piersica alba. Gustul are o structura ampla, textura vibranta cu aciditate fructata ce pune in evidenta aromele de pere, fructe guava si subtonuri de miere. Postgustul este fructat, prelung si foarte aromat.

Asocieri culinare: platou de branzeturi, preparate din carne de pui, fructe de mare, paste si salate.


SWARTLAND REIGN OF TERROIR
Crama Reign of Terroir este asezata pe teritoriul renumitei regiuni viticole Swartland din Africa de Sud. Solurile koffieklip si clima foarte calda a regiunii sunt factorii principali care au favorizat productia de vinuri complexe si savuroase de foarte buna calitate. Oenologii cramei Reign of Terroir folosesc struguri precum Viognier, Grenache Blanc, Syrah, Mourvedre si Pinotage pe care ii procura din podgoriile Piekeneerskloof plus alte podgorii din Swartland.
mai mult...
Swartland
Swartland est o regiune vitivinicola la 65 km nord de Cape Town in Western Cape- Africa de Sud. Portofoliul de vinuri din Swartland, Africa de Sud pune accent pe vin rosu si vin alb obtinute din soiurile: Shiraz, Pinotage si Chenin Blanc. Un vin din Swartland autentic este obtinut din Chenin Blanc si Shiraz. Acestea produc printre cele mai bune vinuri din Africa de Sud.  Shiraz este deseori amestecat cu Grenache si Mourvedre creand astfel vinuri rosii Swartland in stilul celebrelor vinuri rosii cupajate din Rhône du Sud.

Swartland acopera o suprafata considerabila incluzand podgoriile din partea de nord a muntelui Paardeberg si dealurile Piketberg. Cea mai mica portiune din Riebeekberg si din muntele Kasteelberg se afla in partea de est al arealului in timp ce districtul cel mai racoros, Darling separa arealul de Oceanul Atlantic. Clima este calda si uscata iar viticultorii folosesc acest aspect in favoarea lor. Conditiile aride reduc riscul de boli fungice in randul vitei de vie iar lipsa de apa in sol duc la recolte mai scazute dar cu un fruct mai concentrat. Swartland (“taramul negru” in neerlandeza)isi are denumire de la renosterbos indigena ( arbust rhinocerotis) care dupa ploaie devine negru.

Te invitam sa degusti din lista noastra atent selectionata de vinuri din Swartland.

mai mult...
Viognier
Viognier este un soi de strugure din care se obtin vinuri albe. Ca arie de raspandire il vom gasi in regiunile viticole din Franta, SUA, Australia, Italia, Africa de Sud, Chile, Argentina si altele. Un vin alb Viognier este bogat in note florale de musetel, lavanda completate de note subtile de cimbru, uneori muguri de pin iar in variante maturata sau de vin dulce, Viogner adopta note savuroase de miere.
mai mult...