Produse Crama Oprisor

OPRISOR

Crama Oprisor s-a infiintat inca din anull 1994, in dealurile Olteniei. Aici ei au pus stapanire pe un domeniu de 252 de hectare, dedicate in totalitate productiei de vin, in preajma comunei Oprisor din judetul Mehedinti.

Echipa lor este formata din patru ingineri viticoli si doi oenologi, la care vin in completare inca 40 de lucratori specializati in cultivarea si producerea vinului. Crama produce aproximativ 900.000 de litride vin anual, avand capacitatea de a produce chiar 1.500.000 de litri, stocarea facandu-se in cisterne sau butoaie de stejar pentru maturarea vinurilor premium. Ca si vinificatori ii avem pe Veronica Gheorghiu si pe Liviu Grigorica.

Oprisor detine o varietate mare de soiuri de struguri, printre care se numara si Sauvignon Blanc, Chardonnay, Tamaioasa Romaneasca, Merlot, Cabernet Sauvignon, Shiraz si Feteasca Neagra.