• Pret redus
  • Pachet
Pachet Porto

Pachet Porto

Pret
1.859,00 RON
1.394,25 RON Salveaza 25%

"Pachetul Porto" te introduce în lumea distinsă a vinurilor fortifiate de Porto, oferindu-ți o experiență gustativă rafinată și bogată. Acest set exclusiv conține șase vinuri de Porto, fiecare cu caracteristicile sale distincte.

Fisa tehnica

Mod vinificare
Cupaj
Tip Pachet
Pachet Mix

Porto White: Introdu și o notă de prospețime cu un Porto alb, cu arome delicate de fructe albe și citrice. Gustul său răcoritor și aciditatea echilibrată îl fac un aperitiv perfect sau un partener excelent pentru fructe de mare.

Porto Tawny: A doua sticlă aduce un Porto Tawny, caracterizat de aromele sale bogate de nuci și caramel, îmbogățite de nuanțe subtile de fructe uscate. Gustul său catifelat și finisajul lung îl fac o alegere excelentă pentru a însoți deserturile cu ciocolată sau nuci.

Porto Vintage: Continuă călătoria cu un Porto Vintage, un vin de excepție obținut din recolte excelente. Aromele sale complexe de fructe negre, ciocolată și mirodenii sunt însoțite de taninuri puternice, făcându-l potrivit pentru a fi păstrat și degustat la momente speciale.

Porto Late Bottled Vintage (LBV): Explorează apoi un Porto LBV, cu arome bogate de prune și cireșe coapte. Gustul său rotund și echilibrat îl face ideal pentru a însoți brânzeturi și nuci la finalul unei cine festive.