• Pret redus
  • Pachet
Stoc epuizat
Pachet Trio Chablis

Pachet Trio Chablis

Franta Chablis, Franta
Chardonnay
Produsul nu mai este in stoc dar va recomandam urmatoarele produse:

Fisa tehnica

Tip
Sec
Culoare
Alb
Mod vinificare
Monosepaj
Soiuri
Chardonnay

Louis Moreau este un producător binecunoscut de vinuri Chablis, care sunt produse în regiunea Chablis din Burgundia, Franța. Regiunea Chablis este cunoscută pentru terroir-ul său unic, care produce vinuri cu aciditate ridicată, mineralitate și un caracter de cremene distinct.

Un pachet trio de vinuri Chablis de la Louis Moreau include:

Chablis: Acest vin este făcut din struguri Chardonnay cultivați în denumirea Chablis, care este cea mai de bază și mai răspândită denumire din regiune. Vinul este de obicei crocant și răcoritor, cu note de măr verde, citrice și o mineralitate distinctă. Chablis de la Louis Moreau este o bună reprezentare a denumirii, cu o aciditate strălucitoare și un final lung și curat.

Chablis 1er Cru:  Chablis 1er Cru de la Louis Moreau este un pas înainte de calitate față de Chablis-ul lor de bază, cu arome mai intense de coajă de lămâie, piersici albe și o nucă subtilă. Vinul are o textură cremoasă și un final lung, mineral.

Chablis Grand Cru:  Vinurile Grand Cru sunt cunoscute pentru puterea, complexitatea și potentialul lor de invechire.  Vinul este bogat și concentrat, cu arome de pere coaptă, miere și o mineralitate cremosă. Are o textură corpolentă și un final lung și elegant.