Palmer & Co - Champagne Blanc de Blancs + CUTIE
92RP
91JS
La concursul de vinuri The Champagne & Sparkling Wine World Championship  acest vin a obtinut medalia de Champagne&Sparkling Gold.

Palmer & Co - Champagne Blanc de Blancs + CUTIE

Producator PALMER CO
Pret
349,00 RON
Reduceri la volum
Cantitate Reducere Ai economisit
6+ 17,00 RON 102,00 RON
30+ phone Suna la 0771 482 898 phone Suna la 0771 482 898
Cantitate

PALMER CO

Fisa tehnica

Tip
Brut
Culoare
Alb
Alcool
12%
Cantitate
Standard 0.75L
Mod vinificare
Monosepaj
Spumante
Sampanie
Cutie
Da

Palmer&Co Blanc de Blancs este o sampanie de o puritate incomparabila, obtinuta din struguri din soiul Chardonnay. In proportie de 90% strugurii provin din podgorii Premier Cru: Trepail & Villers-Marmery si Montagne de Reims, iar 10% Autre Cru: Côte de Sézanne. Prin cupajarea strugurilor Chardonnay Premier Cru, recunoscuti pentru eleganta si prospetimea ce o aduc vinului, cu delicatetea Chardonnayului din Côte de Sézanne rezulta un vin echilibrat, fructat si mineral. De retinut ca pentru sampania Palmer&Co Blanc de Blancs desi considerata Non-Vintage nu s-a folosit vin din rezerva ci doar productia anului 2013 pentru aceasta editie.

Maturare: 4.5 ani pe drojdii

Degorjare: 2018

Dozaj: 7g/l

Temperatura optima de servire: 9 grade C

Sampania Blanc de Blancs produsa de Palmer&Co are un aspect limpede, cu perlaj fin si dens, nas expresiv cu note pregnante de citrice si flori albe acompaniate de note de fructe cu miez alb si migdale. Gustul este echilibrat si catifelat, plin de prospetime care pune in evidenta aromele fructate si de toast ce persista si in postgust unde descoperim si o nuanta de mineralitata provenita din terroir.

Asocieri culinare: poate fi un aperitiv ideal inainte de cina sau se preteaza excelent cu fructe de mare, peste, branzeturi maturate moi si semidure dar si cu preparate din carne de pui