Produse POST HOUSE

POST HOUSE

Echipa cramei Post House din Stellenbosch, Africa de Sud este condusa de Nick Tracy Riana a invatat ca secretul unui vin de succes sta in vitele de vie si in grija si rabdarea de care acestea au nevoie. Astfel acestia s-au propus sa planteze si sa creasca cu atentie soiurile de struguri pentru a reda prin gustul vinului si terroir-ul de care apartin, transformand crama Post House intr-una de renume international. Bucuria vinificatorului este sa vada an de an cum viile cresc in conditii optime, avand plantatii de Chenin Blanc, Pinotage, Petit Verdot, Merlot, Shiraz, Pinot Noir si Cabernet Sauvignon.

Clima: climat mediteranean; veri toride

Sol: pante abrupte, pietrisi, sol bogat in minerale

Vinificatie: Vinurile rosii sunt fermentate in tancuri de otel inoxidabil folosindu-se drojdie naturala din vie, urmate apoi de fermentatia malolactica in baric frantuzesc pentru 18-20 de luni. Scopul cramei este sa obtina vinuri dense cu o culoare unica si un gust intens aromat si de durata.