Salut! Ai castigat un cupon de reducere. Invarte roata si afla procentul.

Cu acest cupon vei putea aplica reducerea la produsele din categoria Doar la Rewine pentru 2 ore
Reducerea nu se aplica produselor din alte promotii sau reduceri.

*aceasta actiune te va abona automat la newsletterul ReWine

Uraaa! Ai castigat. Acum te poti bucura de un sortiment de peste 130 vinuri la un pret ma mic

Nu uita. Acesta reducere se aplica doar produselor din categoria Doar la Rewine si care nu sunt subiectul unei alte reduceri sau promotii.
Vei putea aplica cuponul in cosul de cumparaturi din mometul in care ai intrat incont, fie el deja existent sau nou creat.

Ne pare rau. Aceasta adresa de email a mai fost utilizata.

Revista Millesime nr.7


Pret

29,00 lei Transport GRATUIT la toate comenzile care depasesc valoarea de 150 lei.Retur simpluin 30 de zile

Ultimele bucati

In numarul 7 al revistei Millesime veti putea citi cum a fost anul de recolta 2016 in principalele regiuni viticole din Romania, un interviu cu Laurent Pfeffer, o prezentare a membrilor familiei de Poix si a modului in care acestia s-au implicat in activitatea cramelor SERVE si Domaine Peraldi, dar si de ce Catena Zapata e una dintre cele mai cunoscute crame din Argentina. Nu lipsesc povestile despre celebra regiune franceza Bordeaux, atentia de data aceasta fiind asupra cunoscutului grand cru Haut Brion. Sectiunea notelor de degustare cuprinde 17 vinuri, tema pentru acest numar reprezentand-o asamblajele din diferitele soiuri de struguri rosii. Adrian Hadean ne povesteste despre ce te face chef, dupa care intram in bucataria restaurantului clujean Via.

Furnizor
Rewine

Produse vizualizate