Vin Alb - Casa Relvas - Herdade de São Miguel Branco 2021

Portugalia Alentejo, Portugalia
Pret
74,00 RON
Reduceri la volum
Sticla Cantitate Reducere Reducere Economie Ai economisit
6+ 4,00 RON 24,00 RON
30+ phone Suna la 0720 23 23 23 phone Suna la 0720 23 23 23
Cantitate

Fisa tehnica

An
2021
Tip
Sec
Culoare
Alb
Alcool
12.5%
Cantitate
Standard 0.75L
Mod vinificare
Cupaj
Soiuri
Viognier, Verdejo, Antao Vaz, Arinto, Arinto de Bucelas, Verdelho

Herdade de São Miguel Branco 2021 este un vin de culoare galben-pai. Buchetul din nas este complex si generos in note de fructe tropicale invaluite in note flori albe si indicii de unt si cocos.Gustul este revigorant si usor mineral iar postgustul este persistent si bine echilibrat.

Asocieri culinare: preparate culinare din carne alba, peste proaspat, platouri din fructe de mare si salate.


CASA RELVAS
Cinci generatii, un legamant: asezata in inima regiunii Redondo, Casa Relvas este o podgorie de familie infiintata in 1997 de catre Alexandre Relvas care se ghideaza dupa autenticitatea si traditiile locului. Tinand cont de acest aspect misiunea lor este de a crea vinuri de calitate care sa ne insoteasca in fiecare moment la vietii iar dovada calitatii acestora o fac punctajele si medaliile castigate an de an in competitiile internationale.
mai mult...
Alentejo
Alentejo este o regiune viticola din estul Portugaliei cunoscuta in mod special pentru productia de vinuri portugheze obtinute in principal din soiurile indigene Tempranillo (Aragonez), Castelao si Trincadeira. Pe langa soiurile autohtone, Alentejo se lauda cu o gama de vinuri rosii obtinute din soiuri nobile originare din Franta (Syrah sau Cabernet Sauvignon).
mai mult...
Viognier
Viognier este un soi de strugure din care se obtin vinuri albe. Ca arie de raspandire il vom gasi in regiunile viticole din Franta, SUA, Australia, Italia, Africa de Sud, Chile, Argentina si altele. Un vin alb Viognier este bogat in note florale de musetel, lavanda completate de note subtile de cimbru, uneori muguri de pin iar in variante maturata sau de vin dulce, Viogner adopta note savuroase de miere.
mai mult...