Vin Alb - Casa Relvas - Segredos de São Miguel Branco 2021

Portugalia Alentejo, Portugalia
Pret
45,00 RON
Reduceri la volum
Sticla Cantitate Reducere Reducere Economie Ai economisit
6+ 2,00 RON 12,00 RON
30+ phone Suna la 0720 23 23 23 phone Suna la 0720 23 23 23
Cantitate

Fisa tehnica

An
2021
Tip
Sec
Culoare
Alb
Alcool
12.5%
Cantitate
Standard 0.75L
Mod vinificare
Cupaj
Soiuri
Antao Vaz, Arinto, Arinto de Bucelas, Encruzado, Verdelho

Segredos de São Miguel Branco 2021 este un vin de culoare galben pai cu reflexii verzui in margini, nas complex dominat de note florale si minerale alaturi de note de fructe tropicale. Pe palatin se resimte un gust intens si savuros cu o aciditate placuta iar postgustul este proaspat, revigorant si persistent.

Asocieri culinare: peste proaspat, platouri din fructe de mare si sushi.


CASA RELVAS
Cinci generatii, un legamant: asezata in inima regiunii Redondo, Casa Relvas este o podgorie de familie infiintata in 1997 de catre Alexandre Relvas care se ghideaza dupa autenticitatea si traditiile locului. Tinand cont de acest aspect misiunea lor este de a crea vinuri de calitate care sa ne insoteasca in fiecare moment la vietii iar dovada calitatii acestora o fac punctajele si medaliile castigate an de an in competitiile internationale.
mai mult...
Alentejo
Alentejo este o regiune viticola din estul Portugaliei cunoscuta in mod special pentru productia de vinuri portugheze obtinute in principal din soiurile indigene Tempranillo (Aragonez), Castelao si Trincadeira. Pe langa soiurile autohtone, Alentejo se lauda cu o gama de vinuri rosii obtinute din soiuri nobile originare din Franta (Syrah sau Cabernet Sauvignon).
mai mult...
Antao Vaz
Antao Vaz este unul din cele mai importante soiuri de struguri din Portugalia. Raspandit in mare parte in regiunea viticola Alentejo, soiul produce vinuri albe de calitate bogate in arome de fructe tropicale completate armonios de arome citrice si indicii de miere. Vinurile obtinute din soiul Antao Vaz au un potential de invechire destul de bun.
mai mult...