Stoc epuizat
Vin Rosu - Casa Relvas - Herdade de São Miguel Tinto 2020

Vin Rosu - Casa Relvas - Herdade de São Miguel Tinto 2020

Portugalia Alentejo, Portugalia
Cabernet Sauvignon, Shiraz
Produsul nu mai este in stoc dar va recomandam urmatoarele produse:

Fisa tehnica

An
2020
Tip
Sec
Culoare
Rosu
Alcool
14%
Cantitate
Standard 0.75L
Mod vinificare
Cupaj
Soiuri
Cabernet Sauvignon, Shiraz, Syrah, Touriga Nacional, Alicante Bouschet

Herdade de São Miguel Tinto 2020 este un vin de culoare rosu rubiniu inchis cu reflexii violacee in margini. In nas se disting notele fructelor negre coapte (coacaze, afine si prune) completate de tonuri balsamice si condimentate (piper, menta si cocos). Gustul este bogat si complex cu note fructate si piperate si taninuri rotunde. Postgustul este fructat si persistent.

Asocieri culinare: preparate din carne rosie, vanat si branzeturi maturate moi.

Maturare: 50% : 4 luni in baricuri frantuzesti

Rated 4.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Achizitie verificata

Clientrul nu a scris detalii


CASA RELVAS
Cinci generatii, un legamant: asezata in inima regiunii Redondo, Casa Relvas este o podgorie de familie infiintata in 1997 de catre Alexandre Relvas care se ghideaza dupa autenticitatea si traditiile locului. Tinand cont de acest aspect misiunea lor este de a crea vinuri de calitate care sa ne insoteasca in fiecare moment la vietii iar dovada calitatii acestora o fac punctajele si medaliile castigate an de an in competitiile internationale.
mai mult...
Alentejo
Alentejo este o regiune viticola din estul Portugaliei cunoscuta in mod special pentru productia de vinuri portugheze obtinute in principal din soiurile indigene Tempranillo (Aragonez), Castelao si Trincadeira. Pe langa soiurile autohtone, Alentejo se lauda cu o gama de vinuri rosii obtinute din soiuri nobile originare din Franta (Syrah sau Cabernet Sauvignon).
mai mult...
Cabernet Sauvignon
Cabernet Sauvignon este probabil cel mai cunoscut soi de strugure din lume. Cu toate ca soiul este originar din Bordeaux, Franta, Cabernet Sauvignon a reusit sa se cultive in orice tara producatoare de vin. De asemenea este soiul de strugure cheie in producerea vinurilor de lume noua, cel mai cunoscut in regiuni precum Napa Valley sau Maipo Valley. Indiferent de zona din care provine, un Cabernet Sauvignon isi pastreaza tipicitatea: culoare intensa, taninuri bine structurate, aciditate medie si arome de coacaze negre, mirodenii, lemn de cedru. Utilizat atat in cupaje, cat si in vinuri de soi, in egala masura, Cabernet Sauvignon se intelege foarte bine in cupaje cu mai multe soiuri de struguri. Pe langa clasicul cupaj cu Merlot si Cabernet Franc, un alt cupaj raspandit este cu Malbec, Petit Verdot si Carmenere, in Australia este popular cel cu Shiraz si in Spania si Africa de Sud a devenit un cupaj obisnuit Cabernet Sauvignon - Tempranillo. 
mai mult...