Vin Rosu - Elyse Winery - Holbrook Mitchell Cabernet Sauvignon 2017

SUA Napa Valley, SUA
Cabernet Sauvignon
Pret
522,00 RON
Reduceri la volum
Sticla Cantitate Reducere Reducere Economie Ai economisit
6+ 25,00 RON 150,00 RON
30+ phone Suna la 0720 23 23 23 phone Suna la 0720 23 23 23
Cantitate
Ultimele produse in stoc

Asocieri culinare
legume caramelizate branza maturata vanat mezeluri fine

Fisa tehnica

An
2017
Tip
Sec
Culoare
Rosu
Alcool
15%
Cantitate
Standard 0.75L
Mod vinificare
Monosepaj
Soiuri
Cabernet Sauvignon

Holbrook Mitchell Cabernet Sauvignon 2017 produs de Elyse Winery este un vin de culoare rosu rubiniu intens cu reflexii violacee in margini. Nasul debuteaza cu note complexe si elegante de cirese negre continuate de note subtile de piele tabacita si tuse usor minerale. Gustul are o structura complexa cu taninuri foarte bine integrate si arome de compot de mure si cafea espresso. Postgustul este savuros si foarte persistent.

Asocieri culinare: branzeturi maturate dure si semidure, preparate din carne de vita si vanat, charcuterie fina si carne de miel.

Maturare: 18 luni in baricuri frantuzesti (75% noi)

Rated 4.30 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews

Clientrul nu a scris detalii


ELYSE WINERY
Elyse Winery este o crama din Napa Valley care de mai bine de 30 ani pune accent deosebit pe productia de vinuri obtinute din soiurile de struguri Zinfandel si Cabernet Sauvignon. Secretul din spatele productiei acestor vinuri multidimensionale consta in diversitatea solurilor din Napa Valley ce se bucura de o istorie geologica bogata si unica in lume. Russel Bevan, vinificatorul cramei, conform afirmatilor lui Robert Parker (Wine Advocate), a reusit sa creeze un vin exceptional de complex si dens care evolueaza intr-un vin delicat si elegant.
mai mult...
Napa Valley
Napa Valley este celebra pentru crearea unora din cele mai bune vinuri rosii din lume. Portofoliul de vinuri din Napa Valley incepe cu vinuri rosii SUA obtinute din soiurile Cabernet Sauvignon si Merlot iar Chardonnay contribuie la productia de vinuri albe de calitate din Napa Valley. Situat la 1 ora distanta de orasul San Francisco California, regiunea este una din cele mai prolifice zone vitivinicole cu vinuri din Lumea Noua.

Pe langa Cabernet Sauvignon care domina valea, palmaresul de vinuri din Napa Valley continua cu vinuri Meritage si vinuri rosii cupajate in stil Bordeaux obtinute din soiul Merlot. Chiar daca intr-o cantitate mai mica, soiul Zinfandel ramane pe o pozitie importanta in portofoliul strugurilor de vin rosu din Napa Valley, SUA. Chiar daca buchetul de vinuri albe nu este atat de popular, acesta vine in completarea celebrelor vinuri rosii din Napa Valley. Daca odata demult Riesling era cel mai des intalnit, acum vom avea vinuri albe obtinute din soiurile Sauvignon Blanc si de Chardonnay.

mai mult...
Cabernet Sauvignon
Cabernet Sauvignon este probabil cel mai cunoscut soi de strugure din lume. Cu toate ca soiul este originar din Bordeaux, Franta, Cabernet Sauvignon a reusit sa se cultive in orice tara producatoare de vin. De asemenea este soiul de strugure cheie in producerea vinurilor de lume noua, cel mai cunoscut in regiuni precum Napa Valley sau Maipo Valley. Indiferent de zona din care provine, un Cabernet Sauvignon isi pastreaza tipicitatea: culoare intensa, taninuri bine structurate, aciditate medie si arome de coacaze negre, mirodenii, lemn de cedru. Utilizat atat in cupaje, cat si in vinuri de soi, in egala masura, Cabernet Sauvignon se intelege foarte bine in cupaje cu mai multe soiuri de struguri. Pe langa clasicul cupaj cu Merlot si Cabernet Franc, un alt cupaj raspandit este cu Malbec, Petit Verdot si Carmenere, in Australia este popular cel cu Shiraz si in Spania si Africa de Sud a devenit un cupaj obisnuit Cabernet Sauvignon - Tempranillo. 
mai mult...