Stoc epuizat
Vin Rosu - Hope Family - Liberty School 2019

Vin Rosu - Hope Family - Liberty School 2019

SUA Paso Robles, SUA
Cabernet Sauvignon
Produsul nu mai este in stoc dar va recomandam urmatoarele produse:

Fisa tehnica

An
2019
Tip
Sec
Culoare
Rosu
Alcool
13.5%
Cantitate
Standard 0.75L
Mod vinificare
Monosepaj
Soiuri
Cabernet Sauvignon
Hope Family Liberty School 2019 a luat viata cu ajutorul a 50 de fermieri din regiunea Paso Robles, unde au ales ca scop comun sa cultive Cabernet Sauvignon ce se distinge prin fructele supracoapte si taninii suplii.

De culoare rubiniu inchis cu reflexii caramizii, acest Cabernet Sauvignon se remarca nazal prin note vanilate, fructe negre supracoapte si desigur, prin subtile indicii de cedru. Pe palatin se simte un gust elegant, ce lasa o usoara senzatie de piele neteda, piper negru, ierburi aromate, cirese negre, toate aromele fiind echilibrate de taninii suplii. Finalul este prelung si catifelat.

Asocieri culinare: ciuperci portobello, tocana din carne de vita, branzeturi maturate dure si semidure

Maturare: 15 luni in baricuri de stejar frantuzesc si american (10% noi)

Temperatura optima de servire: 15°-17°C

HOPE FAMILY
Crama Hope Family se afla in Paso Robles, California, si este o crama de familie ce a fost infiinta in 1978 de catre Chuck Hope. Astazi sub atenta supraveghere a fiului sau, Austin Hope, s-au remarcat urmatoarele 3 etichete: Liberty School, Treana si Troublemaker. Clima: climat racoros cu influente oceanice (Pacific) Sol: solul de baza este granitul erodat, urmat de roci vulcanice, roci sedimentare marine vechi dar si mai tinere din formatiunea Monterey; sisturi calcaroase, gresie, argilita
mai mult...
Paso Robles
Paso Robles este o regiune vitivinicola foarte mare situata la sud de Coasta Centrala a Californiei care ne surprinde prin unele dintre cele mai bune vinuri rosii californiene. Lista de vinuri din Paso Robles, California sunt obtinute din soiurile Zinfandel, Cabernet Sauvignon si Merlot. Portofoliul de vinuri din Paso Robles California este imbogatit de vinuri rosii pbtinute din trioul Grenache, Syrah si Mourvedre create in imaginea celebrelor vinuri GSM din Valea Ronului.

Traditia vinului este prezenta aici inca din sec. 18 cand primii struguri pentru vin rosu au fost cultivati de misionarii spanioli. In zilele noastre, celebrele vinuri din California, Paso Robles, sunt obtinute dintr-o mai mare de soiuri. Pe langa soiurile deja mentionate, in Paso Robles vom gasi vinuri de calitate obtinute din Pinot Noir si vinuri albe californiene obtinute din Chardonnay. Chiar daca regiunea este foarte aproaoe de Oceanul Pacific, clima este impresionant de calda.

Asadar va invitam sa degustati din portfoliul nostru de vinuri din Paso Robles, California.

mai mult...
Cabernet Sauvignon
Cabernet Sauvignon este probabil cel mai cunoscut soi de strugure din lume. Cu toate ca soiul este originar din Bordeaux, Franta, Cabernet Sauvignon a reusit sa se cultive in orice tara producatoare de vin. De asemenea este soiul de strugure cheie in producerea vinurilor de lume noua, cel mai cunoscut in regiuni precum Napa Valley sau Maipo Valley. Indiferent de zona din care provine, un Cabernet Sauvignon isi pastreaza tipicitatea: culoare intensa, taninuri bine structurate, aciditate medie si arome de coacaze negre, mirodenii, lemn de cedru. Utilizat atat in cupaje, cat si in vinuri de soi, in egala masura, Cabernet Sauvignon se intelege foarte bine in cupaje cu mai multe soiuri de struguri. Pe langa clasicul cupaj cu Merlot si Cabernet Franc, un alt cupaj raspandit este cu Malbec, Petit Verdot si Carmenere, in Australia este popular cel cu Shiraz si in Spania si Africa de Sud a devenit un cupaj obisnuit Cabernet Sauvignon - Tempranillo. 
mai mult...