Un vin de culoarea carminului, creat din 90% Carmenere si 10% Cabernet Sauvignon. Vitele de vie din care provin strugurii, apartin de Apalta si Marchigüe, doua zone importante din regiunea viticola Colchagua Valley, Chile.
Nasul este dominat de note delicioase de fructe negre supracoapte invaluite in note parfumate de tutun uscat, nucsoara si tonuri de vanilie. Gustul are o structura complexa si extrem de savuroasa, cu taninuri rotunde si arome de ciocolata neagra, vanilie si toast completate de indicii irezistibile de caramele. Postgustul este catifelat si persistent.
Asocieri culinare:
Recomandam servirea acestui vin la o temperatura optima de 17- 19º C, dupa ce a fost lasat in prealabil la decantat timp de 30 minute. Se va degusta alaturi de preparate din carne rosie, branzeturi maturate dure si semidure, mezeluri fine si legume caramelizate.
Maturare: 55% din vin a fost maturat 12 luni in butoaie din stejar frantuzesc la prima, a doua, respectiv a treia folosire
Clientrul nu a scris detalii