Vinul saptamanii

Vinul saptamanii este invitatia noastra pentru tine de a te aventura intr-o calatorie gustativa in jurul lumii. Vei descoperi arome, texturi, terroir si multa pasiune in fiecare sticla selectata pentru vinul saptamanii. Profita de reducerea saptamanala si bucura-te de vinul saptamanii atent ales pe gustul tau!

Masca del Tacco - Susumaniello 2017
  • Masca del Tacco - Susumaniello 2017
  • Masca del Tacco - Susumaniello 2017
98LM
La concursul de vinuri Mundus Vini acest vin a obtinut medalia de aur.

Masca del Tacco - Susumaniello 2017

Pret
55,00 RON
48,00 RON Economiseste 7,00 RON
Cantitate
Asocieri culinare
legume caramelizate branza maturata carne rosie vanat mezeluri fine

Sussumaniello este o varietate de strugure negru originar din Puglia, cultivat aproape exclusiv in arealul viticol Salice Salento. Vinul creat din Sussumaniello de cei de la Masca del Tacco ne incanta de la prima privire fiind de un rosu rubiniu intens cu reflexii violacee in margini. Olfactiv abunda notele de fructe rosii si negre de padure aproape in aceeasi masura precum in celelalt soi emblematic din Puglia - Primitivo. In gust se prezinta savuros, catifelat, fructat, floral si usor condimentat (nucsoara, vanilie si tabac). Postgustul este persistent, echilibrat si deosebit de incantator. 

Pentru a va bucura de acest vin in conditii optime va recomandam servirea lui in pahare de vin rosu generoase pe care le puteti gasi la rubrica ACCESORII

Recomandare de consum: 2018 - 2021

MASCA DEL TACCO

Fisa tehnica

An
2017
Tip
Sec
Culoare
Rosu
Alcool
14.5%
Cantitate
Standard 0.75 L