Dozator vinuri By the Glass®

By the Glass®

By the Glass® International este o firma olandeza specializata in fabricarea de dozatoare de vinuri pentru uz casnic si comercial. Produsele By the Glass® sunt distribuite in peste 40 de tari de pe intreg globul, iar in Romania le gasiti doar aici, pe Rewine.ro! Utilizarea acestor dozatoare in special de catre firmele HoReCa este intr-o continua crestere datorita modului inovativ de mentinere a calitatii vinului si a capacitatii lor de servire rapida a mai multor clienti.


De asemenea, expunerea vinurilor si vanzarea lor la pahar cu ajutorul dozatorului By the Glass® ofera clientilor posibilitatea de a se autoservi si de a interactiona. In ce priveste amortizarea investitiei intr-un dozator de acest tip mentionam urmatoarele beneficii:
a) Perisabilitate eliminata aproape in totalitate;
b) Castiguri mai mari datorita vanzarii vinurilor la pahar;
c) In pahare se va turna exact gramajul dorit; Portionare precisa a vinului in pahar pe 3 nivele;
d) Oferta de vinuri la pahar este mult mai dinamica;
e) Posibiltiate doar de degustare;
f) Sortiment divers de aparate - acopera un segment diversificat de la locatii Horeca pana la nevoile cramelor si chiar a magazinelor tip retail.

Dozator vinuri By the Glass® Modular

By the Glass® Modular

Cel mai apreciat dozator din gama de produse By the Glass® este cel Modular datorita proprietatilor extrem de lucrative pe care le are la baza. Dezvoltat datorita cererii utilizatorilor comerciali mici si din mediul casnic, dozatorul Modular vine cu aceleasi performante ca si cel Standard doar ca incepe de la o unitate de 2 sticle. Acestuia i se pot conecta ulterior alte module in functie de necesitatile utilizatorului. Dozatorul de vinuri Modular By the Glass® poate fi incorporat usor in perete sau mobila datorita ventilatiei frontale. Foarte usor de setat si utilizat acesta este perfect pentru uz casnic si ideal pentru locatii in care e nevoie de interconectarea lui.

By the Glass® Stage

Dozatorul By the Glass® Stage este o varianta a modelului Standard produs in totalitate din otel inoxidabil de cea mai buna calitate. Motorul de racire este amplasat in spatele compartimentului destinat sticlelor de vin dand posibilitatea acestora sa fie racite intr-un mod pasiv. In dozatorul Stage se pot utiliza doar sticle standard de 750ml (pana la 12 sticle) datorita latimii mai reduse fata de modelul Standard, aspect important de luat in calcul atunci cand spatiul disponibil este limitat. De obicei acest tip de dozator se foloseste in doua exemplare, mai cu seama in locatii specializate in vanzarea vinurilor unde se doreste dispunerea mai multor sticle in functie de culoare. Modelul Stage poate avea una sau doua zone de temperatura, insa in cazul in care se opteaza pentru varianta cu doua zone partitionarea va fi permanenta.

Dozator vinuri By the Glass® Standard
Dozator vinuri By the Glass® Stage

By the Glass® Tailormade

Dozatorul de vinuri Tailormade de la By the Glass® ofera posibilitatea prezentarii vinurilor intr-un mod impresionant. Ansamblat manual conform specificatiilor oferite de client acesta vine in mai multe culori si incepe de la 6 sticle putand fi ansamblat sa gestioneze pana la 40 de sticle, avand 2 zone delimitate fizic si termic pentru vinuri albe si vinuri rosii. In acest dozator se pot utiliza chiar si sticle MAGNUM, iar pentru un plus de efect vizual se poate opta pentru spate transparent prin care se poate observa modul de operare. Datorita versatilitatii si multiplelor optiuni de ansamblare modelul Standard este cel mai rentabil din punct de vedere calitate pret, fiind varful de lance al companiei By the Glass®.

Formular contact