I. Informatii generale

In lumina dispozitiilor legale instituite de legislatia europeana si nationala societatea pe care o reprezentam se angajeaza sa va protejeze datele personale atunci cand prelucram aceste date, raportat la obliectul nostru principal de activitate. Inainte de a ne trimite datele dumneavoastra personale, va incurajam sa cititi aceasta politica de confidentialitate termenii si conditiile pe care le cuprinde; acest document va va oferi informatii cu privire la modul in care societatea noastra proceseaza datele personale ca parte a procesului de furnizare a serviciilor noastre.
Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale Rewine S.R.L., cu sediul in mun. Oradea, Calea Borsului nr. 28B, jud. Bihor, in calitate de operator de date. Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii paginii de internet www.rewine.ro. („Site-ul”)

II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate. Ce date personale colectam si cum procesam datele dumneavoastra personale?

II.1.Daca sunteti client al Site-ului, Rewine S.R.L. va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi nume si prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, date referitoare la modul in care utilizati Site-ul, de exemplu comportamentul/preferintele/obisnuintele dumneavoastra in cadrul Rewine S.R.L., precum si orice alte categorii de date pe care le furnizati in mod direct in contextul crearii contului de utilizator, in contextul plasarii unei comenzi prin intermediul site- ului sau in orice alt mod care rezulta din utilizarea Site-ului.
Daca pentru a va crea cont de utilizator pe Site, utilizati contul dumneavoastra de Facebook sau Google, Rewine S.R.L. va prelucra urmatoarele date publice de profil afisate de aplicatiile respective: nume utilizator, adresa de e-mail.
In cazul in care alegeti sa va creati cont de utilizator doar inainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pe Site, se va solicita adresa dumneavoastra de e-mail in baza careia va fi creat automat un cont. In cazul in care nu finalizati comanda, adresa de e-mail si celelalte date furnizate nu vor fi stocate de Rewine S.R.L., iar contul creat va fi sters automat.

II.2. Daca sunteti vizitator al Site-ului, Rewine S.R.L. va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati in mod direct in contextul utilizarii Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizati in cadrul sectiunii de contact / intrebari / reclamatii, in masura in care ne contactati in acest fel. Rewine S.R.L. cu sediul social in mun. Oradea, Calea Borsului nr. 28B, Judetul Bihor, reprezentata legal prin domnul Ciordas Gabriel-Nistor, avand functia de Administrator, inregistrata inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Bihor cu numarul cu nr. J5/662/2015, CUI 34428010 este un agent economic avand ca principal obiect de activitate CAEN 5630 – baruri si alte activitati de servire a bauturilor. Entitatea pe care ati contactat-o este operatorul de date cu privire la datele personale primite si procesate in legatura cu dumneavoastra, ca parte a indeplinirii activitatilor de prestate de societatea comerciala catre/infavoarea dumneavoastra sau in legatura cu relatiile comerciale izvorate din orice acord comercial, intelegere sau orice alt raport juridic existent intre parti.
Cand contactati societatea Rewine S.R.L., vom procesa informatiile dumneavoastra, inclusiv datele personale pe care ni le-ati dezvaluit sau detaliile privind expedierea, cum ar fi numele, prenumele, numarul de telefon, adresa postala sau adresa de e-mail sau alte informatii in legatura cu documentele specifice intocmite de unitatile farmaceutice. Va recomandam sa nu dezvaluti date personale sensibile, decat cele necesare desfasurarii raporturilor juridice existente intre parti, cum ar fi date care dezvaluie originea rasiala sau etnica, religia, apartenenta la sindicate, orientarea sexuala, starea de sanatate etc.
Societatea Rewine S.R.L. poate, de asemenea, sa primeasca date personale referitoare la dumneavoastra de la alti operatori de date in scopul indeplinirii obligatiilor legale sau pentru indeplinirea obiectivelor stabilite de parti in baza raporturilor juridice existente intre ele precum si in scopul, prestarii, furnizarii sau asistentei realizate de catre societatea Rewine S.R.L. prin intermediul activitatilor desfasurate conform obiectelor de activitate in favoarea dumneavoastra sau solicitari catre sau de la dumneavoastra ca beneficiar final al unei anumite activitati sau prestatii in legatura si in concordanta cu activitatea societatii comerciale pe care o reprezentam.
Societatea Rewine S.R.L. va va prelucra datele personale in conformitate cu legislatia europeana si nationala in vigoare la momentul prelucrarii datelor dumneavoastra. Prelucrarea datelor se face in raport de normele legale in vigoare la momentul prelucrarii. Retineti ca datele cu caracter personal pot fi prelucrate in baza unui temei juridic diferit, cum ar fi consimtamantul, contractul, obligatia legala, protejarea si urmarirea intereselor legitime, etc. Interesul legitim ar putea fi in scopuri legate de activitatea specifica de comert dar si pentru activitati specifice activitatii societatii comericale si in scopuri de promovare si marketing.
In cazul in care, in circumstante exceptionale, furnizati catre societatea Rewine S.R.L. date cu caracter personal clasificate ca date personale sensibile sau date cu caracter personal, societatea Rewine S.R.L. urmeaza a fi obligata sa proceseze aceste date cu caracter personal sensibile, numai in conformitate cu legislatia nationala si europeana aplicabila si in vigoare la momentul prelucrarii, pentru care este necesar mai intai acordul dumneavoastra expres.

III. Scopurile si temeiurile de prelucrarii. De ce colectam si procesam datele dumneavoastra personale?

III.1. Daca sunteti client al Site-ului, Rewine S.R.L. prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

  • - pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si Rewine S.R.L., respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea si facturarea comenzii plasate pe Site, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.
  • - pentru indeplinirea obligatiilor legale care incumba Rewine S.R.L. in contextul serviciilor prestate prin intermediul Site-ului, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop este necesara in baza unor obligatii legale.
Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este necesara. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea Rewine S.R.L. de a respecta obligatiile legale care ii revin si deci in imposibilitatea de a va oferi serviciile prin intermediul Site-ului.

  • - pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms) de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de Rewine S.R.L., prin intermediul Site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.
Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin bifarea casutei corespunzatoare de la momentul crearii contului, sau ulterior crearii contului, la sectiunea Informatiile contului meu. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continand comunicari comerciale. In plus, puteti sa va dezabonati prin accesarea sectiunii Informatiile contului meu.
Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

  • - in scopul efectuarii diverselor analize, raportari privind modul de functionare a Site-ului, realizarea de profiluri de preferinte de consum, in principal, in vederea imbunatatiri experientei oferite pe Site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al Rewine S.R.L. de a imbunatatii permanent experienta clientilor pe Site. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

III.2. Daca sunteti vizitator al Site-ului, Rewine S.R.L. prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

  • - pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms), de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de Rewine S.R.L., prin intermediul Site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.
Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin completarea si bifarea casutei corespunzatoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe Site. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/sms continand comunicari comerciale.
Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

  • - pentru rezolvarea plangerilor, reclamatiilor si pentru a monitoriza traficul si a imbunatatii experienta dumneavoastra oferita pe Site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al Rewine S.R.L. de a asigura functionarea corecta a Site-ului, precum si pentru a imbunatatii permanent experienta vizitatorilor Site-ului, inclusiv prin solutionarea diferitelor comentarii, intrebari sau reclamatii.
Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.
Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate in baza raporturilor juridice dintre parti dar in primul rand pentru a indeplini parteneriatul dumneavoastra cu societatea Rewine S.R.L. sau cu furnizorul de prestatii specific activitatii de comert si intermediere in comert Societatea Comerciala “REWINE” S.R.L. sau cererea dumneavoastra, pentru a lua masuri pentru a va rezolva solicitarile dumneavoastra (de exemplu, atunci cand completati un formular de cerere/contract/accord comercial, ca parte a unei inregistrari sau a unui sondaj sau ca parte a unei solicitari adresata societatii pentru furnizarea de produse farmaceutice) sau prin lege, sau dupa cum se poate impune de legile aplicabile, inclusiv legile aplicabile privind protectia datelor.
Datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate de catre societatea Rewine S.R.L. in urmatoarele scopuri:

  • - pentru indeplinirea obligatiilor legale care revin in sarcina societatea Rewine S.R.L. in contextul procesarii solicitarilor dumneavoastra formulate prin intermediul cererilor formulate expres de catre dumneavoastra fie direct sau imputernicit legal fie prin orice alte mijloace de comunicare acceptate, prin intermediul contului dvs. sau paginii de internet sau efectuarea verificarilor si formalitatilor aferente comenzii dvs. pe pagina de internet a societatii Rewine S.R.L.;
  • - pentru desfasurarea raporturilor juridice dintre parti sau in baza relatiei contractuale dintre societatea noastra si dumneavoastra, inclusiv in scopul executarii obligatiilor asumate fata de dumneavoastra, pentru onorarea comezilor de vanzare, a contractului prestari servicii sau de vanzare - cumparare, facturarii si distribuirii produselor, corespondentei cu dumneavoastra, recuperarii eventualelor creante, precum si protejarii oricarui interes legitim al societatii noastre, pe cale administrativa sau judiciara, cesiunii de creante catre terte parti, primirii si gestionarii solicitarilor dumneavoastra, precum si conformarii cu cerintele legale privind arhivarea;
  • - pentru activitati de marketing direct si publicitate pentru produsele comercializate de agentul economic Rewine S.R.L. sau ale partenerilor/ afiliatilor acestuia (e.g. oferte de produse) prin promovarea celor mai potrivite produse si servicii ale societatii noastre sau ale partenerilor/ afiliatilor noua, inclusiv prin transmiterea de catre noi a unor comunicari comerciale in acest scop. Acolo unde este cerut de lege, aveti posibilitatea de a va exprima consimtamantul expres cu privire la utilizarea datelor dumneavoastra in acest scop;
  • - In scopul determinarii si evaluarii intereselor si preferintelor dumneavoastra, utilizand mijloace automate si/ sau neautomate, in vederea generarii de oferte personalizate.

Prin exprimarea consimtamantului dumneavoastra, la momentul bifarii casutei corespunzatoare din Termenii si conditiile site-ului, sunteti de acord ca agentul economic – operator de date Rewine S.R.L. sa utilizeze tehnici informatice care nu implica prezenta unui factor uman si care pot duce la producerea unor efecte juridice in relatia cu dumneavoastra sau care pot atrage anumite efecte cu un impact semnificativ in relatia cu dumneavoastra. Prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop prezinta beneficiul de a va oferi un serviciu cat mai apropiat de nevoile si interesele dumneavoastra conform raportului juridic existent intre parti si in baza acordurilor comerciale incheiate cu dumneavoastra, dar si de a va sugera unele alegeri cu privire la obiectul de activitate, produsele/serviciile care sunt oferite de Rewine S.R.L.;

  • - in scopul evaluarii gradului dumneavoastra de satisfactie cu privire la produsele/serviciile Rewine S.R.L.;
  • - in scopul unor analize statistice ce nu implica crearea de profiluri individuale.

Temeiul juridic al prelucrarilor
Prelucrarea datelor cu caracter personal in scopurile de mai sus are la baza:

  • - obligatiile legale care incumba in sarcina Rewine S.R.L. ca urmare a operatiunilor prin intermediul paginii de internet;
  • - incheierea, respectiv executarea comenzilor lansate sau pentru ducerea la indeplinire a contractului de vanzare – cumparare incheiat cu Rewine S.R.L.;
  • - interesul legitim al Rewine S.R.L. de a-si promova produsele si/sau serviciile;
  • - consimtamantul dumneavoastra in ce priveste activitatile de marketing/publicitate si alte prelucrari pentru care legislatia in domeniu prevede obligativitatea obtinerii consimtamantului.

In masura in care ati exprimat consimtamantul dumneavoastra cu privire la o anumite prelucrare, aveti dreptul de a va retrage consimtamantul in orice moment.

IV. Durata pentru care va prelucram datele. Pentru cat timp stocam datele dumneavoastra personale?

Ca principiu, Rewine S.R.L. va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.
In cazul in care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina Rewine S.R.L. (de ex., in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite).
In situatia in care sunteti client si va exercitati optiunea de stergere a contului de utilizator, prin apasarea butonul Stergere cont din sectiunea Informatiile contului meu, Rewine S.R.L. va interpreta aceasta actiune ca optiunea dumneavoastra de a va dezabona de la primirea de comunicari comerciale prin care va tinem la curent despre produsele si serviciile oferite prin intermediul site-ului. In acest sens, daca alegeti sa va stergeti contul de utilizator, nu va vom mai trimite e-mailuri si/sau sms-uri de acest gen. Totusi, dorim sa va informam ca stergerea contului nu va avea ca efect automat stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal. In cazul in care doriti sa nu va mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau daca doriti stergerea datelor, va puteti exercita drepturile detaliate la punctul VII de mai jos.. In cazul in care solicitati stergerea contului, insa pe acel cont exista cel putin o comanda activa, cererea de stergere a contului va putea fi inregistrata numai dupa livrarea produselor si finalizarea ultimei comenzi active.
Daca va retrageti consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing, Rewine S.R.L. va inceta prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest scop, fara insa a afecta prelucrarile desfasurate de Rewine S.R.L. pe baza consimtamantului exprimat de catre dumneavoastra inainte de retragerea acestuia.
Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate atata timp cat este necesar pentru a indeplini scopurile mentionate mai sus si in conformitate cu legislatia in vigoare, mai ales daca ati emis comenzi catre Rewine S.R.L. sau ati incheiat un contract cu aceasta sau societatea Rewine S.R.L. a primit date personale despre dumneavoastra de la clientii cu care ati / au incheiat un contract.
Datele cu caracter personal sunt stocate in vederea prelucrarii lor pe durata necesara si suficienta atingerii scopurilor de prelucrare mentionate mai sus si ulterior potrivit cerintelor din politicile noastre interne si in conformitate cu cerintele legale. Trebuie avut in vedere ca o serie de date cu character personal sunt stocate in vederea respectarii normelor in vigoare referitoare la tipul de document sau din specificul activitatii din care rezulta aceste date.

V. Dezvaluirea datelor cu caracter personal. Cu cine impartasim datele dumneavoastra personale?

Pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare, Rewine S.R.L. poate dezvalui datele dumneavoastra catre parteneri, catre terte persoane sau entitati care sprijina Rewine S.R.L. in desfasurarea activitatii prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori catre autoritatile publice centrale/locale, in urmatoarele cazuri exemplificativ enumerate:

  • - pentru administrarea Site-ului;
  • - in situatiile in care aceasta comunicare ar fi necesara pentru atribuirea de premii sau alte facilitati persoanelor vizate, obtinute ca urmare a participarii lor la diverse campanii promotionale organizate de catre Rewine S.R.L. prin intermediul Site-ului;
  • - pentru mentinerea, personalizarea si imbunatatirea Site-ului si a serviciilor derulate prin intermediul lui;
  • - pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranta si autentificarea utilizatorilor;
  • - pentru transmiterea de comunicari comerciale de marketing, in conditiile si limitele prevazute de lege;
  • - atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege etc.

Datele dumneavoastra personale (notiune asa cum este ea definita si precizata de catre normele legale in vigoare) pot fi partajate cu anumiti furnizori de servicii sau agenti si furnizori de servicii motivat de specificul activitatii comerciale desfasurate de persoana juridica operatoare de date.
Orice furnizor tert utilizat/contractat de societatea Rewine S.R.L. va fi obligat sa va proceseze datele dumneavoastra personale numai in conformitate cu instructiunile emise de societatea Rewine S.R.L. si sa pastreze o siguranta rezonabila a datelor dumeavoastra personale.
De asemenea, societatea Rewine S.R.L. poate sa transmita datele dumneavoastra personale catre parteneri legali sau furnizori terti, cum ar fi alti prestatori cu acelasi domeniu de activitate ca si societatea comerciala operatoare, pentru a va oferi Serviciile specifice desfasurate de catre persoana juridica societatea Rewine S.R.L.
In anumite circumstante si in conformitate cu legislatia in materie in vigoare, societatea comerciala ar putea fi in situatia sau obligata la comunicarea sau divulgarea datelor catre autoritati sau institutii ale statului, raportat la specificul activitatii acestor institutii. Putem, de asemenea, dezvalui datele dumneavoastra personale pentru a ne stabili, exercita sau apara drepturile legale.
In cazul unei reorganizari sau al unei vanzari totale sau partiale a activitatii societatii Rewine S.R.L., divulgarea, daca este cazul, va avea loc in conformitate cu legislatia aplicabila periodic, care reglementeaza prelucrarea datelor cu caracter personal.
Datele dumneavoastra personale pot fi comunicate altor companii in grupul din care face parte societatea Rewine S.R.L., daca este cazul. Astfel de companii din grup includ companii situate in tari din afara UE/SEE care nu pot asigura acelasi nivel de protectie a datelor ca si tarile din UE/SEE. Inainte de transferul datelor dumneavoastra personale catre alte companii din grupul societatii Rewine S.R.L. sau catre terte parti situate in afara UE/SEE, entitatea relevanta a societatii Rewine S.R.L. incheie un acord de transfer cu acest beneficiar pe baza clauzelor contractuale standard ale Comisiei Europene pentru a asigura un nivel adecvat de protectie a datelor in legatura cu astfel de transferuri in afara UE/SEE.
In contextul indeplinirii scopurilor de prelucrare, societatea Rewine S.R.L. poate dezvalui datele astfel colectate catre partenerii sai legali sau contractuali, catre afiliatii sai, catre persoane imputernicite care prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal pe seama societatii Rewine S.R.L. ori catre autoritatile publice centrale/ locale, in urmatoarele cazuri:

  • - pentru administrarea, intretinerea, personalizarea si imbunatatirea acestei pagini de internet si a serviciilor derulate prin intermediul acestora;
  • - pentru indeplinirea unor obligatii contractuale de catre societatea Rewine S.R.L. cum ar fi servicii de relationare cu clientii, de imprimare si trimitere facturi etc.;
  • - in situatiile in care aceasta dezvaluire ar fi necesara pentru atribuirea de premii sau alte facilitati, obtinute ca urmare a participarii dumneavoastra la diverse jocuri sau concursuri cu caracter promotional, sau alte campanii promotionale organizate de catre societatea Rewine S.R.L.;
  • - in cazul unor campanii promotionale organizate de catre Rewine S.R.L. impreuna cu diversi parteneri contractuali sau afiliati ai societatii comerciale operatoare de date cu caracter personal;
  • - pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranta si autentificarea utilizatorilor;
  • - pentru transmiterea de materiale cu caracter publicitar/promotional, in conditiile si limitele prevazute de lege;
  • - atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege.

VI. Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate catre Rewine S.R.L. pot fi transferate in afara Romaniei, dar doar catre state din Uniunea Europeana.

VII. Drepturile de care beneficiati

In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:

  • - dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre Rewine S.R.L., conform celor descrise in prezentul document;
  • - dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obtine confirmarea din partea Rewine S.R.L. cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
  • - dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri justificate, de catre Rewine S.R.L. a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum si completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate.
  • - dreptul la stergerea datelor, fara intarzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive:
    • - acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
    • - in cazul in care este retras consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
    • - in cazul in care persoana vizata se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze;
    • - in cazul in care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
    • - in cazul in care datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale;
    • - datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta caruia se afla operatorul.

Este posibil ca, in urma solicitarii de stergere a datelor, societatea Rewine S.R.L. sa anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) si sa continue in aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice;

  • - dreptul la restrictionarea prelucrarii in masura in care :
    • - persoana contesta exactitatea datelor, pe o perioada care ne permite verificarea corectitudinii datelor;
    • - prelucrarea este ilegala, iar persoana vizata se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;
    • - operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana vizata i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; sau
    • - persoana vizata s-a opus prelucrarii (altele decat cele de marketing direct), pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate.
  • - dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si (ii) dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre Rewine S.R.L. catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;
  • dreptul la opozitie – in ceea ce priveste activitatile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitari conform celor indicate mai jos;
  • in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care se afla persoana vizata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al Rewine S.R.L. sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care Rewine S.R.L. poate demonstra ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
  • in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct;
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;
  • dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email: contact@rewine.ro Aceasta pagina de internet foloseste fisiere de tip cookie. Pentru mai multe informatii cu privire la modul in care se folosesc aceste fisiere, va rugam sa accesati urmatorul link: POLITICA PRIVIND FISIERELE COOKIES.

Cum va protejam drepturile?

Orice consimtamant pe care ni l-ati furnizat in timpul procesului poate fi retras in orice moment printr-un mesaj (a se vedea detaliile de contact de mai jos).
De asemenea, aveti drept de acces la datele personale procesate in legatura cu dumneavoastra, sub rezerva anumitor exceptii legale. In plus, puteti contesta colectarea si prelucrarea ulterioara a datelor dumnavoastra personale. Societatea Rewine S.R.L. face tot posibilul pentru a proteja datele cu caracter personal ale partenerilor sai.
Avand in vedere introducerea Regulamentului General privind Protectia Datelor (GDPR) incepand cu 25 mai 2018, va asiguram ca societatea Rewine S.R.L. va respecta cu strictete toate regulile si normele legale interne si europene nou introduse iar datele confidentiale comunicate catre subscrisa vor fi procesate, prelucrate sau transmise in vederea si pentru procesarea datelor cu caracter personal in concordanta cu normele legale in vigoare si poentru indeplinirea obiectivelor si obligatiilor reciproce, activitate pe care o puteti consulta oricand doriti si despre care puteti obtine informatii in conditiile legii si a prezentei informari referitoare la politica de confidentialitate.
Societatea Rewine S.R.L. va aplica in utilizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal masurile tehnice si organizatorice necesare si suficiente in vederea asigurarii securitatii acestora, protejarii impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

Ce inseamna date cu caracter personal?

Atunci cand contactati societatea Rewine S.R.L., are loc un schimb de informatii. Printre acestea, se pot afla si date cu caracter personal cum ar fi: nume, prenume, numere de telefon, adrese de e-mail, detalii de transport – adrese de colectare sau livrare, date de orice tip dar cu caracter personal furnizate de dumneavoastra.
Societatea Rewine S.R.L. doreste sa proceseze in continuare datele personale furnizate pentru a va transmite informatii legate de oferte de pret, stadiul unui transport, facturare sau orice alte informatii necesare bunului mers al parteneriatului dintre dumneavoastra si compania noastre. Pentru aceasta avem nevoie de acordul dumneavoastra clar, in scris, pentru a putea folosi in continuare datele amintite mai sus.
Societatea Rewine S.R.L. garanteaza ca datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi corectate, daca este necesar sau se solicta expres, vor fi sterse in anumite circumstante ci cu respectarea dispozitiilor legale in materia protective datelor cu character personal instituite de normele legale europene si nationale.

Pe cine trebuie sa contactati?

Daca doriti sa va exercitati oricare dintre drepturile dumneavoastra sau daca aveti intrebari cu privire la aceasta politica de confidentialitate sau despre prelucrarea datelor dumneavoastra personale, ne puteti contacta la societatea
RC Legal Industrial Consult S.R.L. – D.P.O. pentru operatorul societatea Rewine S.R.L., e-mail: legal.industrial.consult@gmail.com , tel: 0786 – 886.882 Reclamatii
Daca doriti sa depuneti o reclamatie legata de prelucrarea datelor dumneavoastra personale, ne puteti contacta prin e-mail, telefon sau scrisoare, dupa cum este indicat mai sus. De asemenea, puteti depune o reclamatie la agentia/autoritatea de supraveghere locala pentru protectia datelor.