Salut! Ai castigat un cupon de reducere. Invarte roata si afla procentul.

Cu acest cupon vei putea aplica reducerea la produsele din categoria Doar la Rewine pentru 2 ore
Reducerea nu se aplica produselor din alte promotii sau reduceri.

*aceasta actiune te va abona automat la newsletterul ReWine

Uraaa! Ai castigat. Acum te poti bucura de un sortiment de peste 130 vinuri la un pret ma mic

Nu uita. Acesta reducere se aplica doar produselor din categoria Doar la Rewine si care nu sunt subiectul unei alte reduceri sau promotii.
Vei putea aplica cuponul in cosul de cumparaturi din mometul in care ai intrat incont, fie el deja existent sau nou creat.

Ne pare rau. Aceasta adresa de email a mai fost utilizata.

Cava

Daca iti plac sampania si prosecco sansele sunt destul de mari sa-ti placa si Cava. Cava este un vin spumant spaniol, care in proportie de 95% provine din Catalunia de unde isi trage si numele (in catalana *Cava* inseamna *pestera*). Soiurile folosite la producerea acestui spumant sunt Macabeu, Parellada si Xarel·lo (pentru Cava alb) si Chardonnay, Pinot Noir, Garnacha si Monastrell (pentru Cava rose). Majoritatea oamenilor cunosc Cava ca si un simplu vin aperitiv insa tot mai multi producatori aleg sa o lase la maturat pe drojdii pentru ai oferi corp si note de mere coapte, respectiv migdale. Cava este exclusiv vinificata dupa metoda traditionala Champenoise, iar datorita acestui fapt in 1970 producatorii spanioli au decis sa adopte denumirea oficiala de "CAVA" pentru a se distinge de sampania frantuzeasca.

... Citeste mai mult!