Despre noi

Suntem un magazin de vinuri online al unor pasionati pentru pasionati.

Colindam lumea pentru a descoperi cele mai bune vinuri din cele peste 3.5 mil. de etichete ce se produc anual.

Procesul de formare si educare a unui cunoscator de vinuri este indelungat, anevoios si foarte costisitor. Credem ca modelul de comunicare al magazinului nostru online este calea cea mai scurta si economica pentru cei care vor sa parcurga acest drum.

Pentru a putea deveni cat mai pe placul vostru, avem nevoie de comunicare din partea voastra. Abonandu-va la newletter-ul nostru puteti fi mai aproape de noi si ne usurati munca de a va descoperi preferintele, astfel ne vom putea concentra atentia pe vinurile ce va sunt pe plac. Asta aduce asupra sa imbunatatirea serviciilor, alegerea vinurilor pe placul vostru si reducerea costurilor si implicit al preturilor.

Membrii nostri au totala libertate de a-si exprima parerile despre propunerile noastre si de a ne sugera alternative. Colaborarea noastra cu cunoscatori si pasionati este in interesul tuturor.

Calitatea de membru nu implica nicio obligatie din partea voastra. Din contra sunt doar beneficii.

Un numar mare de membrii ne dau posibilitatea sa comunicam cu dumneavoastra selectiile noastre de la ultimele targuri din Europa si din lume.

Echipa

Toate vinurile ajunse in oferta noastra au fost degustate de toti degustatorii nostri si au fost alese in unanimitate ca fiind eligibile pentru magazinul de vinuri, in primul rand calitativ si apoi in raport cu pretul.

Nu am acceptat si nu vom accepta niciodata un vin de calitate medie sau inferioara in avantajul unui pret mic.

Aveti garantia noastra ca si vinurile cu preturi mai mici au trecut prin acelasi filtru riguros si sunt redegustate periodic ca si toate celelalte vinuri si ca descrierea vinurilor se va schimba o data cu evolutia acestora.

Misiunea noastra

Vrem sa eliminam orice fel de dezamagire. Facem tot posibilul ca vinul pe care-l comandati sa fie cat mai apropiat de ce v-ati imaginat in momentul in care ati plasat comanda, in mod special la etichetele care sunt noi pentru dumneavoastra.

Incercam ca prin descrierea corecta a vinului sa transmitem experientele senzoriale pe care urmeaza sa le aveti, ajutandu-va sa alegeti cu precizie vinul potrivit pentru ocazia aleasa.

Fiti alaturi de noi in realizarea acestei misiuni. Comunicati-ne preferinte sau sugestii si permiteti-ne sa comunicam cu voi abonandu-va la newsletter.

Nu va vom aglomera cu mesaje. Veti primi saptamanal un mesaj cu sugestii, promotii si articole interesante despre vin, iar ocazional cate o urare de bine ce nu va veni niciodata neinsotita de o surpriza.