Voucher cadou Rewine

Cantitate

Cantitatea maxima permisa per voucher cadou este 1.
Daca doriti sa comandati alt voucher cadou trebuie sa recompletati formularul de mai sus cu alte informatii.

Alege Voucherul Cadou cu suma dorita si finalizeaza comanda. Livrarea Voucherului se face in cel mai scurt timp pe email, iar destinatarul poate cumpara orice produs de pe ReWine.ro. Nu exista nicio taxa de emitere sau rascumparare - cat platesti atat primeste si destinatarul. Voucherul se aplica o singura data la finalul comenzii, sub forma de cupon de reducere, valoarea sa fiind scazuta din suma totala. Voucherul Cadou este valabil timp de 6 luni de la achizitia acestuia. Te informam ca prin completarea datelor tale in formularul de solicitare a Voucherului Cadou, accepti ca numele, mesajul si Voucherul Cadou sa fie atasate contului tau de client si imputernicesti ReWine sa le transmita destinatarului sub forma unui Voucher cadou Rewine. Daca esti generos si doresti o valoare mai mare de 500 lei te rugam sa ne contactezi la adresa de email: contact@rewine.ro

1. Selecteaza valoarea dorita.

2. Completeaza detaliile: numele si adresa de e-mail a destinatarului impreuna cu mesajul tau.

3. Finalizeaza comanda.

4. Primesti confirmarea platii, iar Voucherul Cadou ajunge la destinatar cu toate indicatiile de folosire.

Pot primi Cardul Cadou in format fizic?

Voucherul Cadou poate fi comandat si livrat doar in format electronic. Acesta se trimite direct pe adresa de e-mail a destinatarului.

Pot folosi suma de pe cardul cadou in numerar?

Valoarea Voucherului Cadou nu poate fi preschimbata in bani.

Pot adauga codul Voucherul Cadou primit dupa ce fac o comanda?

Daca ai trimis deja comanda, nu mai poti beneficia de Voucherul Cadou. Pentru a-l utiliza, comanda trebuie refacuta. Seria Voucherului Cadou este valabila pentru o singura comanda la care vei obtine pe loc o reducere egala cu valoarea cardului. Nu este permisa cumpararea cu un Voucher Cadou a unui alt Voucher Cadou de pe ReWine.

Ce se intampla daca returnez produsul achitat cu Voucherul Cadou?

Daca returul e facut in perioada de valabilitate a Cardului Cadou, dupa emiterea facturii storno, Cardul Cadou se reactiveaza. Daca stornarea este efectuata dupa ce perioada de valabilitate a expirat, reducerea aferenta cardului cadou nu mai este disponibila.