127 produse

Filtre active
Pret
Pret
Culoare
Culoare
Alcool
Alcool
An
An
Mod vinificare
Mod vinificare
Spumante
Spumante
Soiuri de struguri
Soiuri de struguri
Tara
Tara
Regiune
Regiune

Vin alb

Pasionatii de vinuri albe se pot bucura de una dintre cele complete selecții in care se regasesc vinuri albe din 17 tari. Avem peste 200 de vinuri albe de calitate superioara din cele mai importante soiuri de struguri albi si nu numai. Exploreaza portofoliul nostru si bucura-te si tu de unele dintre cele mai bune vinuri albe din lume!

Vinuri din soiurile Sauvignon Blanc, Chardonnay sau Feteasca Alba/Regala cu siguranta ai degustat deja, dar selectia noastra de vinuri albe gazduieste si optiuni mai exotice. Incearca un Verdejo sau un Albarino daca iti place Sauvignon Blanc. Poate esti fan Riesling si ai vrea sa te bucuri de ceva similar dar oarecum altfel. In acest caz Vermentino sau Gruner Veltliner sunt doua optiuni excelente. Sa presupunem ca Chardonnay este preferatul tau. Perfect! Dar daca spiritul de aventura iti face cu ochiul iti recomandam sa incerci un Chenin Blanc sau un Greco di Tufo.

Placerea pe care o poate oferi un vin alb este unica motiv pentru care in mai toate degustarile de vin se incepe cu acesta. Alege sa te bucuri de vinuri albe de calitate si nu ezita sa le asociezi cu preparate culinare din peste, fructe de mare, salate si branzeturi.