Salut! Ai castigat un cupon de reducere. Invarte roata si afla procentul.

Cu acest cupon vei putea aplica reducerea la produsele din categoria Doar la Rewine pentru 2 ore
Reducerea nu se aplica produselor din alte promotii sau reduceri.

*aceasta actiune te va abona automat la newsletterul ReWine

Uraaa! Ai castigat. Acum te poti bucura de un sortiment de peste 130 vinuri la un pret ma mic

Nu uita. Acesta reducere se aplica doar produselor din categoria Doar la Rewine si care nu sunt subiectul unei alte reduceri sau promotii.
Vei putea aplica cuponul in cosul de cumparaturi din mometul in care ai intrat incont, fie el deja existent sau nou creat.

Ne pare rau. Aceasta adresa de email a mai fost utilizata.

Vin australian

Vin australian de calitate superioara din Barossa Valley, McLaren Vale si Clare Valley. Australia este una dintre cele mai importante tari producatoare de vin din lume, aflandu-se pe al saselea loc in clasamentul mondial.

Un vin australian este clasificat ca un vin de lume noua, iar industria vinului in Australia se afla in continua dezvoltare, cercetand si evoluand in noi tehnici constant.

Din punct de vedere al reliefului si al climei, Australia este o tara foarte larga, existand atat mai multe tipuri de clima, cat si de relief. Din acest motiv, productia de vin australian este diversa si dezvolta diferite caracteristici in functie de zona.

Ca si soiuri, Australia este cunoscuta pentru soiul Shiraz, dar produce si Riesling fructat si aromat si un exceptional Chardonnay.

... Citeste mai mult!