Salut! Ai castigat un cupon de reducere. Invarte roata si afla procentul.

Cu acest cupon vei putea aplica reducerea la produsele din categoria Doar la Rewine pentru 2 ore
Reducerea nu se aplica produselor din alte promotii sau reduceri.

*aceasta actiune te va abona automat la newsletterul ReWine

Uraaa! Ai castigat. Acum te poti bucura de un sortiment de peste 130 vinuri la un pret ma mic

Nu uita. Acesta reducere se aplica doar produselor din categoria Doar la Rewine si care nu sunt subiectul unei alte reduceri sau promotii.
Vei putea aplica cuponul in cosul de cumparaturi din mometul in care ai intrat incont, fie el deja existent sau nou creat.

Ne pare rau. Aceasta adresa de email a mai fost utilizata.

Vinuri de colectie cu potential mare de invechire

Vinuri de colectie cu potential de invechire a caror valoare, buchet si gust se vor aprecia de la an la an. Vinuri de colectie frantuzesti, italienesti, spaniole si chiar vinuri de colectie romanesti selectate de noi pentru a imbogati portofoliul oricarui pasionat de vinuri. Dar pentru a distinge care vinuri au menirea de a deveni vinuri de colectie, si care nu, trebuie sa intelegem ca vinul este un organism viu care se schimba si evolueaza in timp la fel ca si oamenii. Zicala, "cu cat este vinul mai vechi cu atat devine mai bun" nu este intru totul adevarata deoarece majoritatea vinurilor vor regresa in timp, pierzandu-si din proprietati si calitate, insa in anumite cazuri ele pot deveni vinuri de colectie. Nu este necesar sa fie vinuri scumpe de colectie insa majoritatea provin din terroir-uri exceptionale si sunt create de enologi care pe langa talent poseda un bagaj de cunostinte si experienta care sunt esentiale pentru structura vinurilor. La randul sau, pentru a-si construi o colectie de vinuri prestigioasa un colectionar trebuie sa caute acele vinuri cu potential de invechire, echilibrate, care pot sa evolueze si sa ofere gazdei lor acea experienta deosebita din punct de vedere senzorial ori de cate ori va decide sa elibereze lichidul dintr-una din pretioasele sale sticle de vinuri de colectie. 

... Citeste mai mult!
pe pagină