• Pret redus
Vin Alb - Hope Family - Treana Chardonnay 2021

Vin Alb - Hope Family - Treana Chardonnay 2021

SUA Paso Robles, SUA
Chardonnay
Pret
159,00 RON
111,30 RON Salveaza 30%
Garantie SGR
Garantia SGR: Sistem de garantie-returnare pentru reciclarea eficienta a ambalajelor. Garantia de 0.5 lei/ambalaj se restituie la momentul returnarii ambalajului SGR la unul din punctele de returnare RetuRO de pe teritoriul Romaniei.
Cantitate

Asocieri culinare
legume proaspete legume caramelizate branza proaspata branza maturata paste fainoase peste fructe de mare carne alba mezeluri fine

Fisa tehnica

An
2021
Tip
Sec
Culoare
Alb
Alcool
14.5%
Cantitate
Standard 0.75L
Mod vinificare
Monosepaj
Soiuri
Chardonnay

HOPE FAMILY
Crama Hope Family se afla in Paso Robles, California, si este o crama de familie ce a fost infiinta in 1978 de catre Chuck Hope. Astazi sub atenta supraveghere a fiului sau, Austin Hope, s-au remarcat urmatoarele 3 etichete: Liberty School, Treana si Troublemaker. Clima: climat racoros cu influente oceanice (Pacific) Sol: solul de baza este granitul erodat, urmat de roci vulcanice, roci sedimentare marine vechi dar si mai tinere din formatiunea Monterey; sisturi calcaroase, gresie, argilita
mai mult...
Paso Robles
Paso Robles este o regiune vitivinicola foarte mare situata la sud de Coasta Centrala a Californiei care ne surprinde prin unele dintre cele mai bune vinuri rosii californiene. Lista de vinuri din Paso Robles, California sunt obtinute din soiurile Zinfandel, Cabernet Sauvignon si Merlot. Portofoliul de vinuri din Paso Robles California este imbogatit de vinuri rosii pbtinute din trioul Grenache, Syrah si Mourvedre create in imaginea celebrelor vinuri GSM din Valea Ronului.

Traditia vinului este prezenta aici inca din sec. 18 cand primii struguri pentru vin rosu au fost cultivati de misionarii spanioli. In zilele noastre, celebrele vinuri din California, Paso Robles, sunt obtinute dintr-o mai mare de soiuri. Pe langa soiurile deja mentionate, in Paso Robles vom gasi vinuri de calitate obtinute din Pinot Noir si vinuri albe californiene obtinute din Chardonnay. Chiar daca regiunea este foarte aproaoe de Oceanul Pacific, clima este impresionant de calda.

Asadar va invitam sa degustati din portfoliul nostru de vinuri din Paso Robles, California.

mai mult...
Chardonnay
Chardonnay este unul dintre cele mai faimose si plantate soiuri de struguri pentru vin alb din lume. Cu toate ca cele mai expresive varietati de Chardonnay sunt produse in Burgundia si California, soiul a fost pus in valoare si de producatori din Italia, Australia, Noua Zeelanda si anumite parti din Africa de Sud. Aromele unui Chardonnay sunt greu de descris si difera de la o podgorie la alta; multe vinuri Chardonnay sunt foarte complexe, datorita metodei de producere. Astfel fermentatia malolactica aduce arome untoase si/sau maturarea cotribuie cu note de vanilie, fum si indicii de condimente precum cuisoare sau scortisoara. 
mai mult...