Salut! Ai castigat un cupon de reducere. Invarte roata si afla procentul.

Cu acest cupon vei putea aplica reducerea la produsele din categoria Doar la Rewine pentru 2 ore
Reducerea nu se aplica produselor din alte promotii sau reduceri.

*aceasta actiune te va abona automat la newsletterul ReWine

Uraaa! Ai castigat. Acum te poti bucura de un sortiment de peste 130 vinuri la un pret ma mic

Nu uita. Acesta reducere se aplica doar produselor din categoria Doar la Rewine si care nu sunt subiectul unei alte reduceri sau promotii.
Vei putea aplica cuponul in cosul de cumparaturi din mometul in care ai intrat incont, fie el deja existent sau nou creat.

Ne pare rau. Aceasta adresa de email a mai fost utilizata.

Vinuri America de Sud

Vinuri din America de Sud selectate pe gustul vostru de catre expertii Rewine. America de Sud este recunoscuta pentru varietatea vinurilor sale, vinuri de lume noua, devenite populare in perioada contemporana.

Traditia productiei de vinuri in America de Sud a luat nastere in urma colonizarilor spaniole, in secolul XVI. Soiurile de strugure europene, ca de exemplu Cabernet Sauvignon, Merlot sau Pinot Noir, au creat vinuri corpolente, puternice si parfumate pe terroir-urile Americii de Sud. Mai mult decat atat, soiuri precum Malbecul in Argentina, Camenere in Chile si Tannatul in Uruguay au atins potentialul maxim pe terroir-urile acestui continent.

Caracteristicile unice ale vinului din America de Sud sunt date de clima si relieful continentului, cu influente puternice ale Oceanelor Atlantic si Pacific, si a altitudinilor ridicate ale viilor.

... Citeste mai mult!
pe pagină