• Pret redus
  • Pachet
Pachet "Ceva dulce din Italia"

Pachet "Ceva dulce din Italia"

Italia Italia
Pret
175,00 RON
153,00 RON Economiseste 22,00 RON

Pachetul de 3 vinuri este compus din trei opțiuni usor mai dulci și rafinate care cu siguranță îți vor stârni pofta de a savura ceva dulce. Acestea includ un spumant făcut din Muscat, un spumant făcut din Brachetto și un Zibibbo cules tarziu.

Asocieri culinare
legume caramelizate branza maturata ciocolata/desert

Fisa tehnica

Tip
Doux (Dulce)
Tip Pachet
Pachet Mix

Toate cele trei vinuri din acest pachet sunt perfecte pentru a-ți satisface pofta de ceva dulce și pentru a însoți momentele speciale. Fiecare oferă arome și caracteristici unice, iar combinația lor te va purta într-o călătorie gustativă plină de bucurie și rafinament.

Spumant din Muscat: Acest spumant este produs din strugurii dulci și aromatizați ai soiului Muscat. Are o efervescență fină și bule delicate care amplifică savoarea și aromele. Aromele caracteristice ale Muscatului, precum florile de portocal, trandafirii și notele de piersici, se regăsesc în acest vin. Gustul dulce și proaspăt se combină armonios cu efervescența, rezultând o experiență senzorială deosebită. Spumant din Brachetto: Acest spumant este obținut din strugurii roșii ai soiului Brachetto. Este un vin dulce, cu o aromă intensă de fructe roșii, precum căpșuni și zmeură. Gustul său proaspăt și fructat, completat de note subtile de ierburi și mirodenii, îl fac o alegere delicioasă pentru momentele în care îți dorești un vin dulce și ușor de băut. Zibibbo Late Harvest: Acest vin dulce de tip Late Harvest este obținut din strugurii Zibibbo (sau Muscat d'Alexandrie) recoltați târziu, când au ajuns la maturitate maximă. Acest proces conferă vinului un conținut ridicat de zahăr și arome concentrate. Aromele caracteristice ale Zibibbo includ note de flori albe, fructe exotice și miere. Gustul său bogat și dulce, cu o aciditate echilibrată, îl fac un partener excelent pentru deserturi, brânzeturi fine și momentele în care vrei să te răsfeți cu ceva dulce.