• Pret redus
  • Pachet
Pachet Trio Sampanie

Pachet Trio Sampanie

Champagne,
Pret
887,00 RON
752,00 RON Economiseste 135,00 RON

Acest pachet de vinuri compus din cele trei șampanii oferă o varietate de arome și stiluri, fiind perfect pentru a vă bucura de o degustare de calitate și pentru a sărbători momente speciale alături de prieteni sau familie. Fiecare șampanie are caracteristicile sale distincte, creând o experiență bogată și diversă pentru iubitorii de șampanie.

Acest pachet contine

Cantitate

Asocieri culinare
branza maturata peste fructe de mare carne alba mezeluri fine

Fisa tehnica

Tip
Brut
Spumante
Sampanie

Acest trio include trei sticle premium de șampanie, lucrate cu grijă pentru a oferi o gamă de arome și stiluri care se vor potrivi oricărui gust. Pachetul Trio Champagne poate fi cadoul perfect pentru orice ocazie specială. Indiferent dacă te bucuri de o reusită, sărbătorești o nuntă sau o aniversare sau pur și simplu vă răsfățați cu o îngrijire de sine binemeritată, acest trio cu șampanie va impresiona cu siguranță.


PALMER CO
Povestea cramei Palmer & Co. a inceput in 1947 datorita pasiunii pentru sampanie a 7 familii de viticultori. Impartasind aceeasi viziune pentru cum ar trebui sa fie o sampanie eleganta ultra-premium si-au concentrat eforturile spre a atinge acest ideal. In prezent Palmer&Co detine 415 ha de vite de vie in arealurile viticole Montage de Reims, Côte de Sézanne, Côte des Bar si Marne Valley din faimoasa regiunea Champagne. O mare parte dintre acestea fiind podgorii Grand Cru si Premier Cru. Diversitate oferita de aceste terroiruri a pus la dispozitia casei de sampanii Palmer&Co echilibrul, savoarea si mineralitatea ce se regaseste in fiecare din sampaniile lor.
mai mult...
Champagne
Champagne este o regiune viniviticola care si-a castigat notorietatea datorita unui vin spumant pe care-l cunoastem cu totii: sampania. Denumirea de sampanie/champagne este controlata si poate fi utilizata doar pentru vinurile spumante din urmatoarele apelatiuni: Montagne de Reims, Vallée de la Marne, Côte des Blancs, Côte de Sézanne si Côte des Bar. Din punct de vedere al calitatii, din cele cateva sute de localitati ce intregesc regiunea Champagne doar 42 sunt Premier Cru si 17 Grand Cru, restul fiind Autre Cru.

Pentru obtinerea unei sampanii de calitate se folosesc soiurile: Chardonnay, Pinot Noir si Pinot Munier. Regiunea Champagne produce atat vinuri spumante non vintage cat si sampanii vintage apreciate in toata lumea. Un vintage este doar acela care intruneste toate conditiile optime de vinificare.

mai mult...