Salut! Ai castigat un cupon de reducere. Invarte roata si afla procentul.

Cu acest cupon vei putea aplica reducerea la produsele din categoria Doar la Rewine pentru 2 ore
Reducerea nu se aplica produselor din alte promotii sau reduceri.

*aceasta actiune te va abona automat la newsletterul ReWine

Uraaa! Ai castigat. Acum te poti bucura de un sortiment de peste 130 vinuri la un pret ma mic

Nu uita. Acesta reducere se aplica doar produselor din categoria Doar la Rewine si care nu sunt subiectul unei alte reduceri sau promotii.
Vei putea aplica cuponul in cosul de cumparaturi din mometul in care ai intrat incont, fie el deja existent sau nou creat.

Ne pare rau. Aceasta adresa de email a mai fost utilizata.

Vinuri din Uruguay

Uruguay se afla pe locul patru in ce priveste productia de vinuri la nivel de America de Sud. De mai bine de 250 de ani in Uruguay se cultiva vita de vie nobila dar pe piata Europeana consumul de vinuri din Uruguay este inca intr-un stadiu incipient.  

Regiunile viticole cele mai cunoscute din Uruguay sunt Canelones, Montevideo si San Jose, regiuni aflate in sudul tarii, iar cel mai renumit soi este Tannat-ul care de altfel este emblematic pt Uruguay, cum de altfel este si Malbecul pentru Argentina sau Camenere pentru Chile. Tannat-ul este un soi adus din Franta si s-a dezvoltat precum un vin tipic frantuzesc, datorita terroir-urilor si a climei influentate de oceanul Atlantic. Astazi, Tannatul Uruguayan se distanteaza de aceste trasaturi frantuzesti, deoarece capata caracteristicile unui vin de lume noua fiind mult mai corpolent. Pe langa Tannat, Uruguay se remarca si prin cupajele sale specifice, mai exact amestecuri originale de vinuri rosii.

Daca sunteti in cautarea unei experiente exotice si unice, alegeti selectia noastra de vinuri din Uruguay.

... Citeste mai mult!